SALES TSHIRT SUPPOTERS & TRAINING GROUND DESIGN BY RUGGER DISTRICT 2019

UDA Rugby sukacita melancarkan tshirt suppoters dan tshirt latihan untuk jualan kepada semua peminat ragbi dalam negara sebagai tanda sokongan kepada aktiviti UDA Rugby bagi 2019.

UDA Rugby sekali lagi mengumumkan sekali lagi kerjasama rasmi di antara pihak kelab dengan penaja tempatan “Rugger District” sebagai rakan sokongan dalam meneruskan usaha perkembangan ragbi di dalam negara terutama di peringkat kelab komuniti.

Tshirt roundneck

Semoga pelancaran jualan tshirt suppoters dan tshirt latihan ini dapat menarik lebih ramai peminat ragbi untuk mengetahui perkembangan aktiviti UDA Rugby sama ada melibatkan peringkat daerah, negeri mahupun kebangsaan.

Tshirt singlet

Marilah menyokong jualan tshirt UDA Rugby melalui pembelian tshirt dengan reka bentuk menarik dari Rugger District sebagai tanda sokongan malah sebagai tanda menyokong jenama tempatan agar lebih berkembang serata negara.

Tshirt collar

Kepada yang berminat boleh membuat tempahan awal dari 20 April sehingga 26 Mei 2019 dengan membuat bayaran ke akaun RHB BANK KELAB RAGBI UDA (UDA RUGBY CLUB) 25109400018433. Berikut senarai harga tshirt jualan :
Tshirt berkolar : RM60.00
Tshirt roundneck : RM55.00
Tshirt singlet : RM50.00

Facebook Comments